Kurset gir deg mulighet til å:

  • Gjenopprette og styrke kontakten med deg selv: din Jeg er – bevissthet

  • Sortere i hva som er ditt: jeg-et og tanker, følelser og forestillinger

  • Bli bevisst dine valgmuligheter: hvordan du kan velge og skape din virkelighet

Hva inneholder kurset?

Klikk på kapitteloverskriftene for å se innholdet

Hva sier kursdeltakerne?

Tilbakemeldinger fra deltakere på fysisk kurs

“Anbefaler dette kurset på det sterkeste. Et fantastisk godt kurs med gode kursholdere! Har vært på mange kurs oppgjennom, men dette slår ALT! Dro hjem med en god lykkefølelse i kroppen – og den kommer tilbake bare jeg tenker på den fine kursdagen! Løp og kjøp!”

KursdeltakerKursdeltaker

“Å finne jeg’et sitt hørtes litt diffust og merkelig ut for meg, så jeg var ikke sikker på hva jeg kunne forvente. I løpet av dagen fikk jeg både innføring i og egen erfaring med flere teknikker for nettopp dette. Det var som å få snarveier inn til å finne ut av sitt eget jeg. Stemningen var trygg og morsom. Jeg ble motivert til endring og har allerede lagt inn nye, daglige rutiner direkte inspirert fra kurset. Jeg kommer til å delta på flere kurs hos XLO. Dette var nyttig og inspirerende!”

KursdeltakerKursdeltaker

“Veldig glad for at jeg deltok på dette spennende kurset, denne reisen til nye oppdagelser og bevisstgjøringer av mitt indre. Det ga meg en større tro og nysgjerrighet på at det finnes mange uoppdagede ressurser, styrker og muligheter som bare venter på å bli tatt i bruk – en større tiltro til egne krefter. Takk til dere reiseledere for alt dere bidro med og takk for en varm, harmonisk og trygg atmosfære. Jeg anbefaler kurset til alle som vil styrke seg selv og gripe mulighetene som ligger i hver og en av oss.”

KursdeltakerKursdeltaker

“Tusen takk for en inspirerende og berikende kursdag sammen med dere og de andre kursdeltakerne. Dere bidro til å skape et avstressende, behagelig , lærerik kurs i en trygg og god atmosfære. Dere har alle vært med på å gitt meg en vitamininnsprøyting i hverdagen med refleksjon og kontakt med “jeg-et”mitt med kurset deres!”

KursdeltakerKursdeltaker

Hva kurset koster

Første del av kurset er gratis. Om du vil kjøpe hele kurset har du tilgang i ett år fra kjøpsdato.