Ett steg av gangen

Finn dine nye kostholdsvaner på 4 uker

 • Uke 1

  Modul 1 guider deg til å finne og hente kraft fra din motivasjon. Modulen går også i dybden på prinsipp 1: Velg det som passer for deg, og du får tips og oppskrifter for sunne og gode frokoster.

 • Uke 2

  Denne uken får du tips til hvordan du kan få styr på rammene, og du får vite mer om prinsipp 2 og 3: smart rekkefølge og passe mye av andre matvarer. Ukens måltid er middag med tips og mange oppskrifter.

 • Uke 3

  Modul 3 er en kraftpakke for å velge nyttige tanker som hjelper deg å nå målet - og du får vite mer om prinsipp 4: Variert, hjemmelaget mat som er bra for tarmen. Ukens måltid er lunsj med oppskrifter på varme og kalde retter.

 • Uke 4

  Modul 4 handler om å få kostholdsendringen til å funke i en travel hverdag. Du lærer om magien med mange små steg, hvordan du kan ta gode valg og skape varige vaner – og: Bli en mester i å skeie ut med god samvittighet!

Kursinnhold

Dette kan du glede deg til 🤩

  1. Velkommen til en Smidig start!

   GRATIS PRØVE
  2. Guide til en kostholdsendring som passer for deg!

  1. Prinsipp 1: Velg det som passer for deg!

  2. Ukens måltid: Frokost

  3. Oppskrifter: Frokost

  4. Endringsstøtte: Motivasjon og mål

  5. Øvelse: Forankring av mål og motivasjon

  6. Huskeliste uke 1

  1. Prinsipp 2 & 3: Masse (!) grønnsaker, smart rekkefølge og passe mye

  2. Ukens måltid: Middag

  3. Oppskrifter: Middag

  4. Endringsstøtte: Rammer

  5. Øvelse: Forankring av rammer

  6. Huskeliste uke 2

  1. Prinsipp 4: Variert, hjemmelaget mat som er bra for tarmen

  2. Ukens måltid: Lunsj

  3. Oppskrifter: Lunsj

  4. Endringsstøtte: Tankens kraft

  5. Øvelse: Forankring av overbevisning

  6. Huskeliste uke 3

  1. Prinsipp 5: Skei ut med god samvittighet

  2. Koseoppskrifter

  3. Den nye normalen - med hverdag og fest

  4. BONUS: Nødmeny for travle dager

  5. Endringsstøtte: Mange små skritt

  6. Øvelse: Forankring av små og store skritt

  7. Huskeliste uke 4

  8. Stø kurs mot målet

  9. Er du usikker på om du er «godt nok» i gang eller har fått med deg det viktigste fra kurset? Ta quizen! 😎

  10. Hva synes du om kurset?

  11. Lykke til! Du fortjener å ha det bra! 💚

Kort fortalt

 • 990,00 kr
 • 31 leksjoner
 • 4 timer med videoinnhold

Hva sier tidligere kursdeltakere

“Det beste med kurset var den gode hjelpen jeg fikk til å dytte meg i riktig retning og tenke nytt i forhold til kostholdsvaner. Jeg spiser flere grønnsaker nå enn før, og jeg merker allerede etter kort tid at jeg ble lettere i kroppen. En annen ting som er bra, er de gode rådene og de gode oppskriftene som vi får underveis i kurset. I starten så syntes jeg det er litt rart at vi skulle starte med et måltid om gangen, men nå i ettertid så var det smart. Da ble det ikke så mye på en gang.”

Eva

“Kurset er av god kvalitet: Kursholderne vet virkelig hva de snakker om ift mat, de setter seg virkelig inn i utfordringene, og viser alternative løsninger som er gode og enkle, OG viktigst du får endringskompetanse slik at du kan tilpasse vaner som passer deg. Ikke noe fy fy og ikke lov, her er det fin balanse mellom det fornuftige og det som bidrar til varig endring fordi du bestemmer. ”

Merete

“Jeg likte dette kurset fordi det er praktisk og jordnært, det er konkrete forslag til hva jeg kan gjøre, samtidig som jeg hele tiden blir oppmuntret til å bestemme selv, og jeg får god hjelp til å selv ta styringen på hva som er viktig for meg. Kurset er morsomt, og Monika og Beate er flinke til å formidle det de har på hjertet.”

Lene

“Jeg anbefaler dette kurset særlig pga kursholderne som har en unik soft og smart tilnærming til forandring! 🤩 Det er ingen vanskelige grep som må tas, du blir «loset gjennom» uke for uke, og det er lett å følge med og få resultater! 🍏💚”

Rie Marie

“At man får tips på hva man skal spise til måltidene i flere steg…. God tid til å forberede seg på hva man skal spise gjennom en hel dag. Det beste: ingen ting er forbudt ! 👍”

Runi

“Du får praktisk kunnskap om hvordan du kan regulerer ditt forhold til mat. Du forstår bedre hvorfor du gjør som du gjør. Du får helt konkrete forslag til matretter som er enkle og fort å lage.”

Margarita

Smidig start

Du får tilgang til en modul i uken og har tilgang til kurset 1 år fra kjøpsdato.

Historien bak

Det startet med at Beate ville være fin i kjole. Monika ville bli kvitt muffinsmagen og redusere betennelse i kroppen. Så fikk en nærstående påvist autoimmun tarmsykdom.

Både Monika og Beate hadde svart belte i endring. Kosthold og helse syntes de egentlig de hadde bra styr på - helt til det ble viktig å ta tilbake kroppen de trivdes best med og ikke minst: Å hjelpe den som var blitt syk tilbake på beina.

Sammen har de testet, erfart, trålt forskning og metodikk - og stadig måttet svare på spørsmålet: Hva er det dere gjør? Dere ser så godt ut! ... Og den som ble syk ble en solskinnshistorie for hvor raskt det er mulig å bli bedre. 

Er du klar for å sjekke hvordan en kostholdsendring kan gjøre livet bedre? Og att på til få bestemme hva som passer for deg? 

Med XLO Sunn og slank får du tips og innsikt til å ta nyttige valg - på en måte som passer for deg. OBS! Om du håper på absolutte sannheter, bombastiske råd og "one-size-fits-all", vil du bli skuffet.

Vi har gjort det så enkelt som mulig, fylt av humor og glede. Bon appetit! 

Gla' hilsen!
Monika & Beate  

Vil du vite mer?

Last ned gratis guide til kostholdsendring